Ćivić nagrađen za dobre igre u Ferencvarošu
EPA

U najboljem timu polusezone

Ćivić nagrađen za dobre igre u Ferencvarošu

Eldar Ćivić iza sebe ima vrlo dobru polusezonu u dresu Ferencvaroša.

Reprezentativac BiH je u klub iz mađarske prijestolnice došao tokom ljeta, a partije koje je pružao prethodnih mjeseci na kraju nisu prošle nezapaženo. 

Tamošnji portal 'Nemzeti Sport' omogućio je u proteklim danima svojim čitateljima da biraju najboljih 11 u protekloj polusezoni, a po njihovom izboru, na lijevom beku najbolji je bio upravo Ćivić koji je dobio ukupno 3790 glasova.

U idealnom timu se pored Ćivića nalaze još: Dibusz, Blažić, Lovrencsics, Batik, Isael, Nego, Cseri, Tokmac Nguen, Lanzafame, Zubkov.

Podsjetimo, Ćivić je u prvenstvu Mađarske odigrao ukupno 11 utakmica i pritom je ubilježio tri asistencije. Imao je i nekoliko zapaženih rola u Evropskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi