Ćivić: Dat ćemo svoj maksimum protiv Italije

Bh. reprezentativac

Ćivić: Dat ćemo svoj maksimum protiv Italije

Eldar Ćivić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, obratio se prisutnim novinarima danas u Zenici pred susret protiv Italije koji je na programu u petak. 

Ukoliko se bh. reprezentacija plasira na Euro kroz Ligu nacija, bit će u posljednjem šeširu prilikom žrijebanja grupa. Je li to otežavajuća okolnost i koliko?

"Svakako da je to otežavajuća okolnost, ali šta je tu je. Koga god da dobijemo, sigurno je da ćemo izaći i pokazati zube i predstaviti se na najbolji mogući način".

Može li se pobjedom protiv Italije vratiti povjerenje navijača?

"Pa sigurno je da smo povjerenje navijača izgubili. Nismo ni jednu utakmicu dobili vani, to je sigurno i za nas neki šok. Mi svakako respektujemo Italiju iako igramo na domaćem terenu. Žao nam je što makar bod nismo odnijeli iz Italije kada smo igrali tamo. Dat ćemo svoj maksimum da rezultat bude što bolji".

Vjeruje li u dobar rezultat protiv Italije?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Siguran sam da će svi igrači izaći na teren i dati svoj maksimum. Igramo kući i sigurno ćemo Italiji pokazati zube", kaže naš defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi