Čivić napušta Spartu? Ljuti rival zainteresovan

Prenose češki mediji

Čivić napušta Spartu? Ljuti rival zainteresovan

Novopečeni "A" reprezentativac BiH Eldar Čivić će, čini se, napustiti prašku Spartu u ovom prijelaznom roku.

Mladi defanzivac je u redove Sparte stigao u ljeto 2017. godine, ali kako je priliku dobijao vrlo malo, prošlu polusezonu je odradio na posudbi u Slovačkoj gdje je sa Spartakom iz Trnave osvojio titulu.

Premda se naš nogometaš nalazi u planovima Sparte za novu sezonu, češki mediji objavili su kako nije isključeno da ponovo napusti promijeni sredinu i karijeru nastavi drugom praškom klubu - Slaviji.

Čelnici najvećeg Spartinog rivala su navodno 'bacili oko' na Čivića, a Česi smatraju kako bi nekadašnji omladinac Slobode imao u Slaviji mnogo više prostora za igru nego danas.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Čivić je, podsjećanja radi, debitovao za naš nacionalni tim 1. juna u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje. Zaigrao je od prve minute i ostavio prilično dobar dojam. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti