Prosinečki: Mislim da  imamo alternativu za Kolašinca

Selektora tužan zbog vijesti iz Engleske

Prosinečki: Mislim da imamo alternativu za Kolašinca

S. Mlaćo

Neugodnu povredu koljena zaradio je bh. reprezentativac Sead Kolašinac i zbog iste će sa terena izbivati duže od dva mjeseca.

Kolašinac je povredu zaradio na duelu Arsenala i Chelseaja, a prema prvim informacijama radi se o težoj povredi lijevog koljena.

Ovaj stasiti defanzivac će propustiti početak nove sezone u Engleskoj, ali i reprezentativne akcije. Naime, našu selekciju u Ligi nacija početkom narednog mjeseca očekuju dueli protiv Sjeverne Irske, te Austrije.

Razočaran vijestima iz Engleske je i naš selektor Robert Prosinečki, što je i potvrdio za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Povreda je došla u pravo nezgodno vrijeme. Žao mi je što se to desilo, ali mi sada moramo gledati na alternative i vidjeti ko će to biti pozvan. Ima vremena, trebamo da dobro razmislimo i vidimo šta je najbolje po nas. Dvadeset dana je ostalo da vidimo ko je igrao, ko ne, a mislim da imamo alternativu za Kolašinca. Ćivić je dobro igrao u Koreji, Nastić protiv Crne Gore, pa vidjet ćemo", jasan je bio Prosinečki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi