Ćiviću ne cvjetaju ruže: Ovog ljeta napušta Spartu?

Ne može se pohvaliti minutažom

Ćiviću ne cvjetaju ruže: Ovog ljeta napušta Spartu?

Eldar Ćivić bi, sudeći prema natpisima čeških medija, mogao napustiti Spartu.

U posljednje vrijeme ovaj reprezentativac BiH ne može se pohvaliti minutažom koju ima u praškom klubu, a loš nastup u prošlom kolu protiv Karvine dodatno je zakomplikovao njegovu situaciju.

Bila je to, kako pišu mediji u Češkoj, još jedna neuvjerljiva predstava koja je čelnicima kluba dala do znanja da se na Ćivića ne može ozbiljnije računati, a na udaru se još našao njegov saigrač Radaković.

Ćivić se kao Spartin član vodi od ljeta 2017. godine, a u minuloj sezoni je za ovaj klub sakupio 14 nastupa u prvenstvu, od čega je sedam puta bio starter. Tome je dodao i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

U slučaju da napusti Spartu nema sumnje da bi Ćivić brzo pronašao novi angažman, pogotovo jer se u reprezentaciji predstavio u dobrom svjetlu, a nedavno su mediji u Turskoj izvijestili da ga na svom radaru ima i tamošnji velikan Fenerbahče.

Otkako je Prosinečki selektor, Ćivić je, podsjetimo, odigrao šest utakmica za A selekciju naše zemlje.

Top Komentari

konjnakvadrat
Ovaj mali je malo zesca taraba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi