Članovima Bordo kluba jeftinije cijene ulaznica

FK Sarajevo objavio

Članovima Bordo kluba jeftinije cijene ulaznica

Edmir Škorić

U četvrtak će Sarajevo na Koševu ugostiti Zariju u revanšu prvog pretkola Evropske lige.

FK Sarajevo će protiv Zarije pokušati da izbori drugo pretkolo Evropske lige nakon što je u prvom meču odigranom u četvrtak poraženo s 2:1.

Članovi Fudbalskog kluba Sarajeva ostvariće značajan popust na cijenu pojedinačnih ulaznica.

Tribina Sjever Vedran Puljić - 5 KM

Tribina Istok - 10 KM/8 KM za članove

Tribina Zapad - 12 KM/ 10 KM za članove

Tribina Zapad Galerija - 25 KM/ 20 KM za članove

Tribina "BORDO VIP" - 50 KM.

*NAPOMENA: Članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti od ponedjeljka 3. jula u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo u ul. Maršala tita, a radno vrijeme odjela u idućoj sedmici bit će od 8 do 18 sati.

Ulaznice po rednovnim cijenama za predstojeći susret Sarajeva naći će se u prodaji od ponedjeljka (3.7.) i bit će dostupne u oba Bordo Fan Shop-a (ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan), a informacije o dodatnim prodajnim mjestima bit će poznate u narednim danima. Dodajmo i to da omiljenje radnje svih navijača i simpatizera Sarajeva, Bordo Fan Shop-ovi, otvaraju svoja vrata svakim radnim danom do 20 sati.

Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere da podrže izabranike Mehmeda Janjoša na putu do nove pobjede i prolaska u naredno pretkolo UEFA Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi