Clark: Pred nama je još mnogo posla

Derfanzivac Republike Irske oprezan uoči revanša sa BiH

Clark: Pred nama je još mnogo posla

A. Beganović
Teme:

Odbrambeni fudbaler Aston Ville i irski reprezentativac, Ciaran Clark, večeras će na Aviva stadionu voditi rovovsku bitku sa napadačima našeg nacionalnog tima.

Večeras će u Dublinu revanš susret baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo odigrati Republika Irska i Bosna i Hercegovina.

Irci su ostvarili dobar rezultat na Bilinom polju (1:1), a izabranici Martina O'Neilla dobro su odradili posao, pogotovo u defanzivi, gdje se svojom borbenošću isticao Ciaran Clark.

"Bila bi velika čast za mene i momke da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali i pored dobrog rezultata u Zenici, imamo još mnogo posla", između ostalog je istakao Clark uoči večerašnjeg susreta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"U Zenici smo u većim dijelu suzsreta uspjeli mirnim zadržati bh. napadače, ali bili smo razočarani kada smo primili gol. Dobro smo prostudirali sve bh. igrače i mogu vam reći da se radi o vrlo talentiranim i opasnim fudbalerima. Biće veoma teška utakmica, kako za nas, tako i za njih, no nadam se da ćemo na kraju slaviti", dodao je irski defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.