Ultrasi Salernitane protiv Lotita: "Naše dostojanstvo nema cijenu"

Ne žele njegov avion

Ultrasi Salernitane protiv Lotita: "Naše dostojanstvo nema cijenu"

E. Škorić

Čarter letovi bili su preskupi, pa je Salernitana do Lombardije stigla u avionu koji je u bojama Lazija i koji pripada predsjedniku tog kluba Claudiju Lotitu.

Ultrasi iz Salernitane nisu sretni zbog toga, štaviše, bijesni su što je njihov tim koristio Lotitovu pomoć, a oni već neko vrijeme ulaze u sukobe sa prvim čovjekom Lazija, koji je ujedno i jedan od čelnika Salernitane. Ne žele da ovaj čovjek ima ikakve veze sa njihovim klubom...

"Naše dostojanstvo ne može imati cijenu i nikada neće biti moguće pregovarati, čak ni za podjelu", navodi se u saopćenju Ultrasa.

Salernitana je trenutno lider Serije B sa 31 bodom iz 15 utakmica i razmišlja o ulasku u Seriju A, a u ovoj ekipi igra i bh. reprezentativac Milan Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi