Claudio Marchisio hvalio Miralema Pjanića

Pohvale od saigrača

Claudio Marchisio hvalio Miralema Pjanića

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić dobija pohvale zbog igara u Juventusu.

Iako je bilo kritika na početku sezone, čini se da se Pjanić potpuno uklopio u igru Juventusa, a to pokazuje i činjenica da je postao gotovo nezamjenjiv u prvoj postavi.

Riječi hvale za njega imao je i saigrač Claudio Marchisio koji je poručio da se Pjanić sjajno uklopio.

"Imamo dosta kvalitetnih fudbalera. Puno se igrača promijenilo, to je normalno. Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Paul Pogba i ja smo dugo igrali zajedno i bili smo veoma uspješni", rekao je Marchisio i nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ali, sada je tu Khedira koji je stigao prošle godine i koji je odmah pokazao da je sjajan igrač. Tu je i Miralem Pjanić koji je stigao ljetos. Odmah se uklopio i već je postigao nekoliko golova. Treba nam jednostavno malo vremena da se svi skupa uklopimo. Tek je novembar, sezona je pred nama", rekao je Marchisio.

Podsjetimo da je Miralem Pjanić ove sezone odigrao devet mečeva u Seriji A te pet u Ligi šampiona. U strijelce se upisivao četiri puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi