Cleverley: Van Persie može učiniti United jačim

Cleverley: Van Persie može učiniti United jačim

Veznjak Manchester Uniteda, Tom Cleverley podržao je dolazak Robin van Persija na Old Trafford  te je istakao kako će sada već bivši napadač Arsenala, učiniti United još jačim.

Sinoć je od oba kluba potvrđeno da je postignut dogovor oko holandskog napadača koji će danas stići u Manchester na ljekarske preglede te zvaničan potpis ugovora.

 

"Ne znam mnogo o svemu ovome, ali znam da je očigledno da je on sjajan igrač i da će nas učiniti jačim", kazao je Cleverley za ITV.

 

Veznjak se također osvrnuo i na svoj debi u dresu engleske reprezentacije. Podsjetimo, Englezi su u tom susretu slavili protiv Italije sa 2:1, Cleverley je nakon utakmice istakao kako se nada da će se ustaliti u prvoj postavi.

 

"Prije svega, ovo je bio moj debi, to je trenutak kojim se ponosim i veliki događaj u karijeri svakog fudbalera. Uspio sam par puta da dođem do lopte, ali mi je bilo jako teško. De Rossi je također dobar fudbaler, ali se nadam da sam zadovoljio trenera te da ću ponovo biti pozvan. Osjetio sam da smo velikim dijelom kontrolisali igru . Igrao sam na istoj ovoj poziciji na Olimpijadi protiv Senegala tako da mi je dobro poznata. Uživao sam", kazao je mladi veznjak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije