Fonseca otkrio sastav Rome za Cluj koji nije obradovao Džekine fanove

Bh. napadač ostao na klupi

Fonseca otkrio sastav Rome za Cluj koji nije obradovao Džekine fanove

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju u gostima protiv Cluja meč četvrtog kola Evropske lige.

Rimski klub je u prvom duelu ovih timova koji se igrao prije tri sedmice slavio s ubjedljivih 5:0 i zbog toga je jasno da je Roma večeras veliki favorit.

Meč se igra od 21 sat, a oba trenera već su saopštila početne sastave. Paulo Fonseca je jučer otkrio da će Edin Džeko igrati večeras nakon što se oporavio od koronavirusa, ali jasno je da to neće biti od prve minute.

Bh. napadač je ostao na klupi i svoju šansu će čekati u nastavku utakmice. s druge strane drugi bh. igrač Mateo Sušić za Cluj igra od prve minute.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Cluj: Balgradean, Sušić, Manea, Burca, Camora, Itu, Đoković, Rondon, Paun, Pereira, Debeljuh.

Roma: Lopez, Jesus, Cristante, Spinazzola, Peres, Calafiori, Diawara, Villar, Pellegrini, Perez, Mayoral.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Pa i Ronaldo je sjedio na klupi prvu utakmicu za Juventus, nakon korone. Jbg nije trenirao 10 dana najmanje sa timom, to je veliki period za profesionalca.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi