Nedavno gostovao u Banjaluci, danas mu nisu dali ući na stadion jer je dobio otkaz

Cluj otpustio trenera

Nedavno gostovao u Banjaluci, danas mu nisu dali ući na stadion jer je dobio otkaz

E. Škorić

CFR Cluj izgubio je dvomeč od Crvene zvezde u play-offu Evropske lige.

Cluj je deklasiran prošlog četvrtka u Beogradu s 4:0, a u Rumuniji je bilo 1:2. Rumunski velikan je tako ostao bez grupne faze, a trener Marius Sumudica bez posla.

On je iz medija saznao da je dobio otkaz. Na vratima trening centra su mu saopštili da može da se okrene i vrati kući jer on više ne trenira ekipu Cluja.

Kako se kasnije pokazalo, predsjednik Marian Copilu ostao je bez posla zajedno s trenerom Sumudicom.

Početkom juna ove godine je imenovan za trenera Cluja i vodio je tim u 14 utakmica, a ostvario je devet pobjeda uz četiri poraza i jedan remi. Čini se da neće dugo biti bez posla jer se za njega interesuje turski Kayserispor.

Sumudica je s Clujom izbacio banjalučki Borac u kvalifkacijama za Ligu prvaka, a nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen s 2:1 nakon produžetaka u revanšu, dao je zanimljivu izjavu.

"U Cluju je trebalo biti 6 ili 7:1, a danas je trebalo biti 6 ili 7:0 prije nego što ste postigli gol. Morate biti realni. Ne dovodite me u situaciju da vam dam pogrešan odgovor. Poštujte me", rekao je i Sumudica i dodao je:

"Poštujem ovu zemlju i ljude. Imate odlične uslove, sve je vrhunski. Danas sam otišao u apoteku i potrudili su se da mi osiguraju sve iako nisam iz ove zemlje. Sve najbolje za vas i za Banja Luku", poručio je trener Cluja.

Promo

Top Komentari

Jadnimi
Cluj ispada i ide u grupnu fazu Lige Konferencije, samo da korigujem
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi