Trener Cluja se iznervirao: Trebalo je biti 6 ili 7:1 u prvom meču i 6 ili 7:0 do vašeg gola večeras

Marius Sumudica zatražio poštovanje

Trener Cluja se iznervirao: Trebalo je biti 6 ili 7:1 u prvom meču i 6 ili 7:0 do vašeg gola večeras

M. Šljivak

Cluj je uz dosta sreće uspio da postigne pogodak u 118. minuti meča protiv banjalučkog Borca i da sa porazom od 2:1 osigura plasman u drugo pretkolo Lige prvaka.

Prvak Bosne i Hercegovine bio je na korak od velike senzacije, ali na kraju je poraz iz prvog meča od 3:1 presudio u ovom meču.

Trener Cluja Marius Sumudica je nakon meča istakao da je njegov tim zasluženo pobijedio, a na konstataciju da je njegov tim sretno prošao jer je promijenjeno pravilo o golu u gostima, imao je poprilično burnu reakciju.

"U Cluju je trebalo biti 6 ili 7:1, a danas je trebalo biti 6 ili 7:0 prije nego što ste postigli gol. Morate biti realni. Ne dovodite me u situaciju da vam dam pogrešan odgovor. Poštujte me", rekao je i Sumudica i dodao je:

"Poštujem ovu zemlju i ljude. Imate odlične uslove, sve je vrhunski. Danas sam otišao u apoteku i potrudili su se da mi osiguraju sve iako nisam iz ove zemlje. Sve najbolje za vas i za Banja Luku", poručio je trener Cluja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pohvalio je Smudica i publiku u Banjaluci.

"Čestitam publici. Volio bih da imam ovakvu publiku kod kuće, volio bih da navijači budu uz mene jer je danas bilo jasno šta znači doprinos navijača. Ipak, na kraju je bolji tim prošao", istakao je Sumudica.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Baš tako i jeste bilo. Ne sjecam se da sam odavno gledao dvije utakmice u kojima je neko toliko nadigrao protivnika kao Cluj Borca.. ali to je fudbal.
11 2
Noone
Kao da nikad nije gledao utakmicu Chelsea - Bayern... Liverpool-Milan....ManUtd-Bayern.... Ja glupog trenera, rezultat pobjeđuje, ko je on da ne poštuje protivnika, malo sreće da je bilo mogli su već danas na odmor svi
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti