Cmiljanić propušta derbi na Grbavici?

Još uvijek nije registrovan

Cmiljanić propušta derbi na Grbavici?

E. Čaušević

FK Sarajevo je početkom ovog mjeseca potvrdio dolazak Borisa Cmiljanića.

Cmiljanić je stigao u bordo klub kao slobodan igrač nakon što je napustio Slovan iz Bratislave. Ovaj 24-godišnji napadač sa Sarajevom je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

Premijer liga BiH nastavlja se ovog vikenda, a Sarajevo u ponedjeljak očekuje veliki gradski derbi na Grbavici protiv Željezničara.

No, kako trenutno stvari stoje Cmiljanić bi mogao propustiti ovu utakmicu. Naime, naši izvori iz Nogometnog saveza BiH su nam potvrdili danas da ovaj fudbaler još uvijek nije registrovan, odnosno da nije još uvijek završena sva potrebna papirologija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevu su ostala još 24 sata da sve to završi, no sve je izvjesnije da Vinko Marinović neće moći računati na Cmiljanića u derbiju protiv ekipe Željezničara.

Podsjećamo, meč Željezničar - Sarajevo igra se u ponedjeljak od 17:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Kme kme pitari. Platite poreze on je stranac ne glumite barcu. Eto vam olimpik na trening došao hahsha
4 24
BordoSarajevo78
,,...naši izvori su nam.." Ne laži Čauševiću, izvor ti je forum komentar forumaša Zukanovića, nikakav ti drugi izvor nemaš.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti