Još uvijek nije registrovan

Cmiljanić propušta derbi na Grbavici?

18

Komentari (18)

MUFCDOGROBA
Jedna lijepa novost za navijace slabijeg kluba iz Sarajeva... To Handza igrat ces od prve mace kako se osjecas jesil spreman jos jedan derbi da s****s!?
amer_sa90
Cek malo ja koliko znam mali zeljo dugo nije nista osvojio jedino onda mislis da je olimpik jaci od SARAJEVA? Kme kmeeeee
MUFCDOGROBA
Ja navijam za sarajevo brate
benjo1921
Mahatma.Barbie
I znači mrtvi Handzic će igrati utakmicu od početka. Pa ekipa koja ima Handzinha u startu je u minusu od jednog igrača i gola.
Cora46
Handzic je za Cmiljanica Ahemtovic
GiS
@Mahatma.Barbie inace Mesanovic bezveze doveden..jel vi ista pratite ?
Mahatma.Barbie
@GiS Vjerovatno Mesanovic nije spreman da počne tekmu od prve minute, jer se tek priključio treninzima.
GiS
@Mahatma.Barbie trenirao je u Mariboru redovno, tako da je 100% spreman. Nece imati puno vremena da se prilagodi, ali Mesanovic je kvalitetan igrac i vjerujem da ce dobro odigrati
BordoBijeli
@Mahatma.Barbie Kako ba nije spreman.Prosao je pripreme sa Mariborom i igrao skoro sve utakmice od pocetka sezone bar neku minutazu.I sa nasim klubom ce 5-6 dana trenirati.Ne razumijem kako nije spreman?Jeb es onda i te igrack kad im treba 3 mjeseca da budu spremni.Mesanovic mora igrati jer meni su zivci i ovako pri kraju ne planiram opet trpiti Handzica
Mahatma.Barbie
@BordoBijeli Vidjećeš da će Handzinho početi tekmu. Biće Mesanovic je tek dosao, nije uigran sa ekipom, bla, bla. I na kraju igrač kome je plata 10k eura mjesečno će uci zadnjih 20ak minuta.
BordoBijeli
@Mahatma.Barbie To ms najvise narvira kad kaze "tek je dosao" kakve to veze ima?Ja gledam Rahmanovic potpisao za Konyaspor i odma za 3 dana prva utakmica debitovao.Dok npr.da je kod nas dosao strani drzavljanin on bi najmanje 25 dana cekao samo radnu dozvolu i dok bi se uklopio....Znaci prvi mjesec mu dajes djaba platu i ode mjesec ugovora....
Brazuka
Kme kme pitari. Platite poreze on je stranac ne glumite barcu. Eto vam olimpik na trening došao hahsha
pjanke.sa
Ne znam odakle obraz da vi govorite nama da nesto platimo? Pa prodajete igrace koji se odricu dugovanja za slobodne papire. I vi nekome nesto imate reci?!
BordoSarajevo78
,,...naši izvori su nam.." Ne laži Čauševiću, izvor ti je forum komentar forumaša Zukanovića, nikakav ti drugi izvor nemaš.
GiS
@BordoSarajevo78 pa mislim, izvor jeste pouzdan, samo sto sere da ima izvor iz saveza hahahaha
BordoSarajevo78
visokohz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.