Cocalić je potpisao za svoj šesti klub u karijeri

Ulazi u jesen karijere

Cocalić je potpisao za svoj šesti klub u karijeri

A. Čaušević

Edin Cocalić je od prije nekoliko dana i zvanično novu fudbaler Altaya.

Iskusni štoper koji može igrati i u veznom redu je s turskim drugoligašem potpisao dvogodišnji ugovor koji će trajati do kraja sezone 2021/22.

Cocaliću je ovo šesti klub u karijeri, nakon što je ranije nastupao za Željezničar, Panionios, Maccabi Haifu, Mechelen, a u prošloj sezoni je nastupao za Akhisar.

U prošloj sezoni ovaj 32-godišnjak je bio poprilično standardan u Akhisaru. Odigrao je 33 utakmice, a protivničku mrežu postigao jednom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Cocalić je u prošlosti odigrao i 10 utakmica za A reprezentaciju BiH, a posljednji dres našeg nacionalnog tima je nosio 2017. godine protiv Estonije.

Top Komentari

kaspakaspa
Causevicu nepismeni glupane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi