Cocalić: Nije bilo lako vratiti  se nakon 0:2

Velika pobjeda bh. reprezentativaca

Cocalić: Nije bilo lako vratiti se nakon 0:2

E. Škorić

Edin Cocalić dao je komentar za SportSport.ba nakon plasman u finale Kirin kupa u Japanu.

Naši reprezentativci su na penale eliminisali Dansku u polufinalu, mada su prethodno gubili 2:0 na poluvremenu.

"Teška utakmica. Nije bilo lako vratiti se nakon 0:2, ali mislim da smo pokazali karkater. Drugo poluvrijeme smo bili bolji i pokazali smo da možemo. Mislim da smo zasluženo u finalu", kazao je Cocalić za SportSport.ba, dodavši:

"Nije nam bilo svejedno na poluvremenu, ali smo znali da nas jedan pogodak vraća u utakmicu. Sigurno da će protiv Japana biti još teže, ali nema razloga da se plašimo. Pokazali smo danas koliko možemo".

Japan nije zvanično naš protivnik u finalu Kirin kupa u utorak, no prema svemu sudeći će to biti, pošto na poluvremenu drugog polufinala vodi sa 4:0 protiv Bugarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije