Duljević: Zaslužili smo finale
Foto: EPA

Reprezentativac BiH

Duljević: Zaslužili smo finale

Fudbaler Sarajeva Haris Duljević odigrao je još jednu utakmicu za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Duljević je u remiju BiH i Danske (2:2) napustio teren pred sami kraj utakmice i sa klupe je odgledao izvoenje jedanaesteraca, koji su bili sretni za naš tim.

"Nismo dobro ušli u utakmicu ali smo pokazali da smo jaka ekipa i da se možemo vratiti i kad gubimo. Malo nas je poremetio taj crveni karton baš kao protiv Španije, ali dali smo sve od sebe i zasluženo ušli u finale. Drago mi je zbog toga", rekao je u izjavi za SportSport.ba Haris Duljević, koji se potom osvrnuo na svoj učinak na današnjoj utakmici:

"Zadovoljan sam kako sam odigrao, ali naravno da uvijek može bolje. Svi saigrači mi daju podršku, dobio sam mnogo na samopouzdanju i to mi mnogo znači. Nadam se da ćemo ovako nastaviti".

Haris Duljević je za A selekciju Bosne i Hercegovine debitovao u martu protiv Švicarske, a do sada je nastupio u tri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi