Cocalić ostaje u redovima Akhisarspora

Nekadašnji reprezentativac BiH

Cocalić ostaje u redovima Akhisarspora

Edin Cocalić i narednu sezonu će provesti u Akhisarsporu.

Nekadašnji reprezentativac BiH u ovaj turski tim je došao tokom zime, ali kako je u međuvremenu Akhisarspor izgubio prvoligaški status, bilo je veliko pitanje hoće li ostati u klubu i naredne sezone.

Neki fudbaleri su otišli, nisu željeli igrati drugoligaški fudbal, no Cocalić se na kraju s rukovodstvom kluba dogovorio o nastavku saradnje, i to prvenstveno zbog ambicija koje Akhisarspor ima.

"Bilo je nekih opcija, ali na kraju odlučio sam da ostanem. S čelnicima kluba sam se dogovorio i u narednoj sezoni ćemo težiti ka tome da se odmah vratiimo u Superligu", kazao nam je Cocalić.

Zajedno sa Cocalićem u Akhisarsporu je još jedan nekadašnji reprezentativac BiH, tačnije Avdija Vršajević, koji ima ugovor do 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi