Cole danas potpisuje za LA Galaxy

Pozdravio se sa saigračima iz Rome

Cole danas potpisuje za LA Galaxy

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Chelseaja i Rome Ashley Cole danas bi trebao potpisati ugovor sa LA Galaxyjem.

Prema pisanju italijanskih medija Cole se danas oprostio od svojih saigrača u Romi jer je pristao da potpiše ugovor sa ekipom LA Galaxyja. Cole će se tako pridružiti mnogim zvijezdama koje su odlučile svoju karijeru nastaviti u američkom MLS-u.

Cole je ove sezone izostavljen iz ekipe Rome, ali je zadnjih šest mjeseci odlučio da trenira sa rimskim timom. Ipak, čini se da je njegova saga u Romi napokon završena te će 35-godišnji Cole sreću potražiti preko bare. 

Engleski fudbaler u svojoj karijeri nosio je dresove Arsenala, Chelseaja i Rome, a u dresu reprezentacije Engleske upisao je 107 nastupa. On je u Romu stigao kao slobodan igrač na ljeto 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi