Sinoć su se svi divili golčini Osimhena, ali to nije ništa u usporedbi sa ovim

Kakav gol Colemana

Sinoć su se svi divili golčini Osimhena, ali to nije ništa u usporedbi sa ovim

Esmer Oštraković

Utakmica između Evertona i Leedsa je u toku, a domaća ekipa stigla je do veoma važnog gola koji bi na kraju mogao značiti tri boda.

Naime, Everton se grčevito bori za opstanak u ligi, a danas igraju protiv direktnog konkurenta koji se nalazi u istoj poziciji, ekipi Leedsa.

Everton je u dosadašnjem dijelu meča bio apsolutno bolji protivnik, a Leeds izgleda zaista neprepoznatljivo na terenu.

Navijači domaće ekipe konačno gledaju lijep fudbal u izvedbi svojih ljubimaca, a čini se da će upisati nova tri boda na domaćem terenu.

Nervozno je izgledao Everton jer su stvarali prilike, ali jednostavno lopta nije htjela u gol, te se činilo da bi mogli biti kažnjeni za sve to.

Ipak, kada su se najmanje nadali, postignut je gol. Igrala se 64. minuta utakmice kada je Iwobi poslao dugu loptu prema Colemanu.

Oglasi

Bio je Coleman u zaista teškoj situaciji, na desnoj strani terena, skoro u gol autu, ali je uspio uputiti udarac, a to golman Leedsa nije očekivao.

Gol možete pogledati OVDJE.

Tako je iskusni Coleman postigao fenomenalan gol za vodstvo Evertona, a sličan je sinoć zabio napadač Napolija Osimhen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leeds do kraja mora krenuti na sve ili ništa kako bi došao do poravnanja, ali obzirom na to kako igraju teško je to očekviati.

Sa druge strane, očekuje se da Everton sada igra dosta rasterećenije, te da svoje prilike da riješi utakmicu traži iz kontri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti