Coleman: Utakmica nije bila lijepa, ali koga briga?

Selektor Velsa

Coleman: Utakmica nije bila lijepa, ali koga briga?

Selektor reprezentacije Velsa Chris Coleman bio je oduševljen nakon što je njegov tim uspio osvojiti bod na gostovanju kod Belgije, gdje su velški Zmajevi izvukli 0:0 u okviru grupe B kvalifikacija za EURO 2016. godine.

"Utakmica nije bila lijepa, ali koga briga? Radi se o bodovima", rekao je Coleman nakon remija u Briselu. 

"Mnogo smo naučili u prošlom ciklusu. Tada smo igrali mnogo bolji fudbal, stvarali smo mnogo šansi, ali smo previše gubili. Igrali smo jako dobro i u trenucima kada nismo imali loptu u svom posjedu", dodao je selektor Velsa.

Velški selektor zadovoljan je i sa dvije utakmice u kojima je Vels sačuvao svoju mrežu

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Dva 'clean sheeta' u četiri utakmice nije malo, pogotovo kada se zna da smo svoju mrežu sačuvali protiv dva sjajna tima, Bosne i Belgije, tako da sam siguran da smo na pravom putu", istakao je Coleman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.