Čolić: Protiv Goražda nastavljamo niz

GOŠK dočekuje Goražde

Čolić: Protiv Goražda nastavljamo niz

M. Maksimović

GOŠK je u nedjelju na teškom terenu u Bugojnu porazio otpisani Novi Travnik i tako se korak približio prvoj poziciji u Prvoj ligi FBiH. 

Gabeljani su rutinski odradili utakmicu, te izbjegli neželjene povrede, a dobre mečeve pružili su i novajlije u timu. Elvir Čolić je odigrao još jedan dobar meč.

“Teren je posebno u drugom poluvremenu bio težak, nije bilo lako uspostaviti igru kojoj težimo, ali smo znalački uspjeli ugroziti gol domaćina u nekoliko navrata, te na kraju upisati zasluženu pobjedu”, rekao je.

U narednom kolu GOŠK u Gabeli dočekuje Goražde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Još jedna važna utakmica. Od ponedjeljka se pripremamo, atmosfera je odlična i ja lično vjerujem u još jedan trijumf. Goražde je tim koji se ne smije podcijeniti i pristup će sigurno od početka biti ozbiljan. Nadam se da ćemo upisati bodove i nastaviti uspješan niz”, dodao je Čolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi