Neizvjesna sudbina Kinsleyja Comana u Bayernu
FOTO - EPA

Šta će se dogoditi?

Neizvjesna sudbina Kinsleyja Comana u Bayernu

A. Beganović

Budućnost francuskog reprezentativca Kingsleyja Comana u Bayernu je još uvijek neizvjesna.

Pomenuti fudbaler sa Bayernom ima ugovor do ljeta 2023. godine, a kako im se ne bi ponovio "slučaj" Alaba koji je klub napustio bez obeštećenja, čelnici bavarskog giganta su odlučili krenuti u pregovore oko potpisivanja novog ugovora.

Međutim, stvari se nisu odvijalo onako kao su zamislili u Bayernu, odnosno pregovori su krahirali, a igrač je zbog toga nezadovoljan.

Upravo zbog toga su u Bayernu odlučili staviti na tržište francuskog reprezentativca, ali nemaju ga namjeru prodati za manje od 90 miliona eura.

A, ljudi zaduženi za karijeru Comana smatraju da njemački klub za njihovog štićenika i pored toga što ima ugovor još dvije godine, traži previše, pa sve više "naginju" njegovom ostanku u Bayernu.

Razmišljaju o besplatnom odlasku za dvije godine što svakako ne ide na ruku Bayernu te će zbog toga biti zanimljivo pratiti šta će se dešavati u momentima kada se "zakuha" na "ljetnoj pijaci".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman je u prošloj sezoni u Bundesligi za Bayern odigrao 29 utakmica i pritom je postigao pet pogodaka kojima je dodao 10 asistencija.

Podsjetimo, osim za Bayern ovaj 25-godišnji fudbaler u dosadašnjoj karijeri je nastupao za PSG i Juventus iz kojeg je stigao u Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi