Coman: Zlatan brine samo o sebi

Mladi fudbaler Bayerna razočaran u Šveđanina

Coman: Zlatan brine samo o sebi

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna Kingsley Coman kazao je da Zlatan Ibrahimović jedino brine o sebi, te da mu nije bitan ostatak ekipe.

Coman je svoj profesionalni debi imao u dresu PSG-a prije tri godine, ali je tada odlučio da pređe u Juventus. Igrač Bavaraca navodi da je zbog Zlatana odlučio da napusti francusku ekipu.

"Moj odnos sa njim je bio nikakav. Nije on vrsta igrača koji će prići mlađim fudbalerima i dati im savjet. On samo brine o sebi, ostatak ekipe mu je totalno nebitan", rekao je Coman, te dodao:

"Nikada se nisam osjećao kao dio te ekipe prepune zvijezda. Konkurencija je ogromna i samo je bitno osvajanje titula. Zbog toga sam odlučio da napustim PSG".

Coman trenutno igra u Bayernu kao posuđen igrač Juventusa i ove sezone Guardiola mu daje solidnu minutažu u njemačkom prvaku.

"Osjećam se dobro u Minhenu i nemam namjeru da idem iz kluba dok traje posudba, a kasnije ćemo vidjeti", zaključio je Coman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.