Trener Porta se odbio rukovati sa Inzaghijem pa odlučio kritikovati čak i dječake koji donose lopte

Svi su mu krivi što je ispao

Trener Porta se odbio rukovati sa Inzaghijem pa odlučio kritikovati čak i dječake koji donose lopte

E. Oštraković

Inter je sinoć odigrao neriješeno na gostovanju kod Porta, te je tako izborio prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.

U prvoj utakmici tim koji sa klupe predvodi Simeone Inzaghi ostvarila je pobjedu od 1:0, te su upravo zbog toga izborili prolaz dalje.

Trener Porta sinoć je bio jako nervozan tokom cijele utakmice, a posebno nakon velikih zicera koje su njegovi igrači promašili u posljednjim sekundama utakmice.

Nesportski je Sergio Conceicao reagovao nakon utakmice kada mu je Inzaghi prišao i pružio ruku, a Portugalac je samo prošao pored njega.

Nakon utakmice pojavio se na press konferenciji, te je govorio o tome kako je Porto bio bolji tim, te da su zaslužili da prođu dalje.

Zatim je krenuo kritikovati mnoge aktere utakmice među kojima su bili i dječaci koji dodaju lopte na stadionu u Portu.

Prema njegovom mišljenju oni nisu bili dovoljno brzi u trenucima kada se igračima domaće ekipe žurilo da postignu gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naši sakupljači lopti sjedili su u 85. minuti, dok su naši igrači sami sebi donosili lopte. Ako se moram popraviti u budućnosti će biti bolje", rekao je Conceicao.

Na kraju Inter ipak ide dalje, a Porto završava svoju evropsku avanturu za ovu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi