Tek sada očekujemo ludnicu: Bahati Conor McGregor kupuje Liverpool!

Sve je objavio

Tek sada očekujemo ludnicu: Bahati Conor McGregor kupuje Liverpool!

Esmer Oštraković

Prije nekoliko dana šokantnu vijest za navijače Liverpoola objavio je poznati novinar David Orsntein. On je tada naveo kako je vlasnik ovog kluba odlučio da je Liverpool na prodaju.

U posljednjim sezonama Liverpool je ostvario sjajne rezultate, a posebno se tu izdvaja period od dolaska Kloppa u klub.

Iako je Klopp sve vrijeme imao sjajne odnose sa vlasnikom kluba, desilo se nešto iznenađujuće čak i za trenera Liverpoola.

Niko nije mogao da očekuje i zaista informacija je iznandila sve ljude koji su vezani za klub, a nikome nije jasno zašto se vlasnik odlučio na ovaj potez.

Navijači Liverpoola su u šoku jer znaju da je dosadašnji vlasnik vodio dosta računa o klubu, te se brinu oko dolaska novog vlasnika.

Postoji naravno mogućnost da novi vlasnik bude neko kome sport i rezultati nisu na prvom mjestu, nego samo lični profit.

Oglasi

Sada se pojavila zanimljiva informacija o tome da Mcgregor želi kupiti klub, a sve je na svom Twitter profilu potvrdio upravo Conor McGregor.

"Volio bih to. Već sam tražio sve ptorebne informacije oko kupovine. Čim sam čuo da su na prodaju, uradio sam to. Kakav dešavanja. Kakav klub", napisao je Mcgregor na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da je Mcgregor spreman da kupi Liverpool, ali veliko je pitanje da li bi navijači ovog kluba bili zadovoljni sa ovim razvojem događaja.

Podsjetimo, McGregor je već pokušao da kupi Manchester United, ali je zbog komplikacija odustao od toga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babuka1
HAHAHAHAHHAAHHAHHQ. 4 igraca iz liverpoola vrijede vise nego sto ovaj kloc ima novca.
4 0
user1647539682
Pa ne moze salaha samog kupit **** vas pita bezobrazna sta pisete
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi