Conte brzo uzvraća udarac Mourinhu

Belotti u Chelseaju?

Conte brzo uzvraća udarac Mourinhu

Edmir Škorić

Nakon što im je Jose Mourinho "maznuo" Romelua Lukakua ispred nosa, Chelsea bi ubrzo mogao odgovoriti.

Lukaku se povezivao s Chelseajem, ali umjesto na Stamford Brdigeu završio je na Old Traffordu, pa će londonski klub morati u potragu za novim napadačem.

Iako je Lukaku bio njihova prva želja, svejedno će pokušati da dovedu nekoga sličnog, a navodno su odmah poslali bogatu ponudu Torinu za Andreu Belottija.

Italijanski reprezentativac je oduševio nastupima u dresu Bikova u prošloj sezoni, te je postigao čak 32 gola i pored Chelseaja, žele ga i drugi evropski velikani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema informacijama s Otoka, Chelsea je za Belottija spreman da plati 90 miliona funti, koliko su imali namjeru da plate Lukakua, kojeg je United kupio za 75 miliona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi