Conte potpuno iskreno: Molim vas, nemojte nas porediti s njima

Trener Tottenhama

Conte potpuno iskreno: Molim vas, nemojte nas porediti s njima

E. Ganibegović

Fudbaleri Tottenhama sinoć su poraženi od Chelseaja s 2:0 u prvom susretu polufinala engleskog Liga Kupa.

Trener Spursa Antonio Conte ovaj poraz nije primio previše k srcu i izjavio je da je pred njim i njegovom ekipom još mnogo posla.

"Pred nama je još puno posla i stvari u kojima trebamo da napredujemo. Potrebno je vrijeme i strpljenje. Uvijek sam iskren i zato ću sada reći - Chelsea je bolji tim od nas. Nemoguće nas je porediti, trenutno je velika razlika. Međutim, na dobrom smo putu da im se približimo", rekao je Conte.

Navijači Tottenhama u narednom periodu očekuju i dovođenje određenih igrača, kako bi se ekipa pojačala za izazove koji im predstoje.

"Moramo biti skromni i razumjeti situaciju. Ne može se nešto drastično promijeniti za dva ili tri prijelazna roka. Lako je reći kupite igrače. Moramo se posvetiti radu na treninzima."

Revanš protiv Chelseaja na rasporedu je 12. januara, a tri dana prije toga Spursi će  u FA Cupu snage odmjeriti s Morecambeom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amex
U pravu je sve!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi