Costu je Conte otjerao iz Chelseaja SMS porukom, Italijan progovorio o tome

Šta se dešavalo?

Costu je Conte otjerao iz Chelseaja SMS porukom, Italijan progovorio o tome

E. Oštraković

Antonio Conte, današnji trener Intera, radio je s Diegom Costom jednu sezonu u Chelseaju. 

Španac je potom otišao u Atletico Madrid, a priznao je kasnije da je dobio otkaz tako što mu je Conte poslao SMS.

"Poslao mi je SMS u kojem mi je rekao da više ne računa na mene", kazao je tada Costa, a sada je Conte za Telegraph ispričao šta se dešavalo.

"Znamo koliko je puta tražio da se vrati u Atletico. Onda je tokom sezone želio u Kinu, a zatim opet u Atletico. Svi znamo istinu - Chelsea, Costa, njegov agent i ja. U svakom trenutku želim imati fokusiranje igrače i koji klub ne shvataju kao svoj drugi izbor", poručuje Conte.

Top Komentari

Penderinos
Kosta bio nefokusiran ? Pa lik nam je donio titulu premijer lige a i u drugoj sezoni je uvijek davao maksimum. Priznajem da smo s Wernerom pogodili, ali nikada vise necemo dovesti igraca kao sto je bio Costa. On, Hazard, Kante pa i Courtois su bili kostur tima oko kojeg bi se gradila šampionska generacija i siguran sam da bi dosad osvojili LP da oni nisu otišli u La Ligu.
0 5
lopov84
Trener je taj koji svakodnevno radi sa igracima i on zna najbolje na koga moze 100% racunati. Pa Ferguson je prodao Beckhama, Ronalda, Ruda itd. u najboljim danima. Zasto? Zato sto je, pored kvalitete, jedinstvo i drugarstvo najbitnije u sportskom kolektivu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi