Ovako nešto ne možete često čuti od jednog fudbalera: Od Diega Coste to sigurno niko nije očekivao
Foto - EPA

Klub će o njemu odlučiti

Ovako nešto ne možete često čuti od jednog fudbalera: Od Diega Coste to sigurno niko nije očekivao

M. Šljivak

Diego Costa očigledno ima veliku ljubav prema Atletico Madridu.

Španski napadač brazilskog porijekla danas je u prvoj utakmici sezone zabio gol i upisao je asistenciju u pobjedi od 6:1, ali činjenica da je došao Luis Suarez i da se spominje dolazak Edinsonona Cavanija dovodi Costu u nezavidan položaj.

To bi značilo da Diego Simeone ne računa više na njegove usluge, a sjajni napadač je svjestan toga i poručio je kako neće praviti nikakve probleme klubu i da naprave šta god oni žele.

"Klub već zna da ja neću predstavljati nikakav problem. Razgovarao sam već sa rukovodstvom. Ako žele da me prodaju ili da me pošalju na posudu, mogu to slobodno uraditi. Isto tako, ako žele da raskinemo ugovor, neće biti problem. Rekao sam da želim da klub odluči šta će biti", rekao je nakon meča Costa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Costa je za Atletico odigrao preko 200 utakmica i zabio je 82 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi