Conte dobio dozvolu da dovede još nekoliko pojačanja

Ima budžet od 140 miliona funti

Conte dobio dozvolu da dovede još nekoliko pojačanja

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja sutra otvaraju novu sezonu u engleskoj Premier ligi utakmicom protiv West Hama.

Plavci su prošle sezone razočarali navijače svojim igrama, ali se dolaskom italijanskog stručnjaka Antonija Contea očekuju bolji rezultati. Iako sezona za Chelsea počinje sutra, čini se da londonska ekipa još uvijek nije zaključila listu ljetnih pojačanja.

Prema pisanju engleskih medija, Roman Abramovič je odobrio 140 miliona funti Conteu do ostatka ljetnog prelaznog roka. Navodno, italijanski stručnjak već zna koga će pokušati dovesti na Stamford Bridge.

Novi trener Plavaca ima veliku želju da ovog ljeta dovede napadača Evertona, Romelua Lukakua, te odbrambenog igrača Napolija, Kalidoua Koulibalyja. Također, navodi se da bi u Chelsea mogao doći i 19-godišnji igral Santosa, Thiago Maia, za kojeg će Chelsea izdvojiti oko 15 miliona funti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije