Conte dostavio Chelseaju spisak želja za ljeto!
FOTO: EPA

Tvrdi engleski Daily Star

Conte dostavio Chelseaju spisak želja za ljeto!

Italijanski stručnjak Antonio Conte od naredne sezone će definitivno voditi Chelsea. 

Aktuelni šampion Engleske ima sezonu za zaborav i trenutno na tabeli zauzima tek desetu poziciju, a da vlasnik Roman Abramovič ne prepušta ništa slučaju potvrđuje i vijest da će Antonio Conte preuzeti Chelsea.  

Tako su uslijedile brojne špekulacije vezane za eventualne transfere, a posljednju donosi Daily Star koji navodi da je Conte od kluba zatražio dovođenje Romelua Lukakua koji se ranije nije dokazao u Chelseaju. 

Navodno, Conte insistira da se posao odmah završi kako Belgijancu ne bi porasla cijena nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj i spreman je za transfer Evertonu da izdvoji svotu od 50 miliona funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Conteov spisak želja se ne završava tu. Navodi se također da namjerava još dodatno pojačati odbranu i vezni red, a u prvom planu su Leonardo Bonucci, Radja Nainggolan, Miralem Pjanić...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi