Conte: Džeko je Romin igrač i mislim da će tako ostati

Trener Chelseaja poručio

Conte: Džeko je Romin igrač i mislim da će tako ostati

Endin Čaušević, foto: EPA

Transfer saga oko bh. napadača Edina Džeke čini se da je konačno završena nakon što je danas održana press konferencija Chelseaja. Antonio Conte otkrio je nove infromacije oko Džeke i pregovora s Romom i jasno je da je sada tu sve završeno.

O Džekinom odlasku iz Rome u Chelsea špekuliše se već danima, a iako je rimski klub prvobitno pristao da proda bh. napadača na kraju su se predomislili. Iz Rome su poručili da Džeko nije na prodaju jer ne žele u pola sezone ostati bez jednog od najboljih igrača ovog tima.

Da su stvari skoro gotove na ovoj relaciji potvrdio je danas i trener londonskog kluba Antonio Conte. Italijanski stručnjak je izjavio da gotovo ne postoje šanse da Džeko napusti Romu, te da će bh. napadač ostati član rimskog kluba i nakon januarskog prelaznog roka.

"Džeko je Romin fudbaler i mislim da će tako ostati i nakon januarskog prelaznog roka. Zaista ne volim da pričam o tuđim igračima i mislim da se sva priča tu završava", rekao je Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi