Conte: Ivanović je donio odluku, mi ćemo je poštovati

Menadžer Chelseaja dao komentar

Conte: Ivanović je donio odluku, mi ćemo je poštovati

Branislav Ivanović je danas odigrao svoju vjerovatno posljednju utakmicu za Chelsea, u kojem je proveo devet dugih godina.

Srbijanski reprezentativac donio je odluku da napusti Stamford Bridge i veoma je blizu potpisivanja za Zenit, a nakon utakmice protiv Brentforda oglasio se i Antonio Conte.

"Istina je da je Bane odlučio da nas napusti. Znam da je njegova odluka bila teška, ali moramo je poštovati. Ivanović je legenda kluba, odigrao je mnogo utakmica i mnogo puta pobjeđivao. Ipak, ove sezone nije bio na razini prethodnih", rekao je Conte, te dodao:

"Što se tiče njegovog odlaska, moramo sačekati još ova tri dana i vidjeti kakav će biti rasplet situacije".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Branislav Ivanović je odigrao 376 utakmica za Chelsea, a danas je postigao i pogodak u visokoj pobjedi od 4:0 nad Brentfordom u okviru FA Kupa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi