Conte je najčudniji transfer ostavio za kraj

Pojačanje posljednjeg dana prelaznog roka?

Conte je najčudniji transfer ostavio za kraj

Italijanski stručnjak na klupi Chelseaja Antonio Conte pobrinut će se da Premiership do kraja prelaznog roka dobije najčudniji transfer.

Iako do sada nije dovodio fudbalere u januarskom prelaznom roku, Conte će se posljednjeg dana pobrinuti da nadmaši sve čudne transfere u Engleskoj, jer namjerava angažovati fudbalera koji do sada za Inter nije odigrao nijedan meč u Seriji A ove sezone.

Radi se o Jonathanu Biabijanyju koji bi u redove Chelseaja trebao stići kao neka vrsta zamjene za Branislava Ivanovića. Naime, Ivanović bi danas trebao potpisati za ekipu Zenita, a to znači da bi Chelsea ostao bez rezervnog desnog beka. Tu poziciju u stratnoj postavi zauzima Victor Moses, a Conte upravo u Biabijanyju vidi njegovu zamjenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj fudbaler iz Francuske može da pokriva čitavu desnu stranu iako se daleko bolje snalazi u ofanzivnim akcijama. On ove sezone nije upisao nijedan nastup u Seriji A za Inter, ali je odigrao tri meča u Evropa ligi. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti