Conte: Messija možete zaustaviti samo pištoljem

Trener Juventusa smatra kako Milan može do titule

Conte: Messija možete zaustaviti samo pištoljem

Trener Juventusa Antonio Conte rekao je kako Milan nakon dovođenja Balotellija može do titule ove sezone.

Nakon što je slabo ušao u sezonu Milan je zaigrao mnogo bolje, a dolazak Marija Balotellija učinio je Milaneze još opasnijim. Conte smatra kako se Milan ne smije otpisati iz borbe za titulu. "Milan sa Balotellijem može osvojiti Scudetto ove sezone. Prvenstvo je još dugo," riječi su trenera Juventusa. 

 

Velikan sa San Sira će sutra u Ligi prvaka odmjeriti snage sa Barcelonom. "Nadam se da će Milan proći u narednu fazu takmičenja. Podržavam sve talijanske klubove u Evropi, naročito nakon što smo ostali na samo tri predstavnika u Ligi prvaka," riječi su Contea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Dotakao se Conte i sjajnog Argentinca Lionela Messija. "Kako zustaviti Messija? Pištoljem," rekao je Conte uz osmijeh i nastavio. "Berlusconi? Na sreći Andrea Agnelli mi nikada ne dijeli savjete," riječi su trenera Juventusa.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti