Conte: Moja ideja je bila jasna, a to je da prođemo dalje
EPA

Nakon prolaza u narednu rundu FA Cupa

Conte: Moja ideja je bila jasna, a to je da prođemo dalje

E. Ganibegović

Chelsea je u ponovljenom susretu protiv Norwicha slavio tek poslije penala, pošto je u 120 minuta duela na Stamford Bridgeu bilo 1:1.

Trener Plavaca Antonio Conte bio je zadovoljan poslije prolaska njegove ekipe u narednu rundu FA Cupa.

"Igrali smo dobro, bez obzira na mnogo izmjena u sastavu. Postigli smo jedan gol i imali još nekoliko šani za pogodak. Moja ideja je bila jasna, a to je da prođemo dalje, te da se neki glavni igrači odmore", izjavio je Conte, a zatim se osvrnuo na crvene kratone Pedra i Morate na ovome susretu.

"Nisam sretan zbog žutog Morate. I jedan i drugi karton su bili dosta sumnjivi. Sada imamo veliki problem, pošto Alvaro i Pedro neće igrati protiv Brightona, ali bez obzira na sve, želimo tri boda."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi