Conte: Možemo li stići City? To je sr*nje!

Trener Chelseaja realan

Conte: Možemo li stići City? To je sr*nje!

Chelsea nakon poraza u gostima od West Ham Uniteda više nema nikakvih šansi da osvoji titulu, smatra trener ove ekipe Antonio Conte. 

Iako je Chelsea sinoć porazio u gostima Huddersfield sa 3:1, Conte smatra da je priča oko titule za njegov tim završena i nije baš birao riječi kojima će to objasniti novinarima.

"Mislim da ako hoćete istinu, to je istina. Sada imamo 14 bodova manje od Cityja. Oni su pobijedili 15 utakmica i jednu odigrali nerješeno. Mi u 17 mečeva imamo četiri poraza. Kada imate protivnika kakav je Manchester City koji svaku utakmicu pobjeđuje onda je veoma teško takmičiti se. Nije to negativno ili pozitivno razmišljanje, to je sr*nje, sr*nje! Morate biti realni, moramo biti realni. Uvijek volim više reći istinu, nego dobru laž. Takav sam", rekao je Conte pa nastavio:

"Nekada znam biti previše iskren, ali volim na taj način da pričam i sa igračima i sa navijačima. Ovo ne znači da nećemo pokušati da ih stignemo. Ova liga je veoma, veoma teška i na svakom meču morate dati 120 posto svojih mogućnosti, inače ćete odigrati neriješeno ili ćete izgubiti", rekao je Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi