Conte: Ne bojim se otkaza i spavaću mirne duše

Na izlaznim vratima Chelseaja?

Conte: Ne bojim se otkaza i spavaću mirne duše

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Antonio Conte nalazi se na udaru navijača Chelseaja nakon što je ovaj klub sinoć doživio novu blamažu porazom od Watforda sa 4:1.

Chelsea je poražen u prethodne dvije utakmice od Bournemoutha i Watforda i primio je čak sedam golova, a postigao samo jedan. Engleska javnost uvjerena je da će Conte danas dobiti otkaz jer Roman Abramovič više nema strpljenja s italijanskim stručnjakom.

Ipak, Conte je izjavio da uopšte nije zabrinut da li će dobiti otkaz jer uvijek daje svoj maksimum u tom poslu. Italijanski stručnjak je poručio da ne zna šta će donijeti novi dan, ali da on mirno spava jer zna da korektno odradi svoj posao.

"Nisam zabrinut oko svog posla. Radim svaki dan i dajem 120% od sebe. Veoma je teško jer svaki put me pitate da li sam zabrinut. Ne, nisam. Sutra je novi dan. Mogu ostati trener ili dobiti otkaz ne znam šta je problem. Moja duša je čista i spavat ću bez problema", rekao je Conte, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek dajem sve od sebe. Ako to nije dobro onda klub može donijeti odluku da dobijem otkaz, ali život ide dalje. Da li sam izgubio povjerenje u svlačionici? U svom životu kada sam bio igrač i kapiten Juventusa nikada, ali baš nikada nisam pričao s klubom o treneru. To nije problem igrača i oni se ne trebaju miješati u sve to".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi