Conte: Nemamo pedeset miliona za Drogbu

"Ne znam zašto spominjete njegovo ime"

Conte: Nemamo pedeset miliona za Drogbu

A. Haznadarević

Nakon što je većina medija prenijela informaciju da Didier Drogba definitivno pojačava redove Juventusa, stigla je i reakcija trenera Antonija Contea.

Naime, Conte tvrdi da nije ostvario nikakav kontakt s legendarnim napadačem Chelseaja, de da u svakom slučaju nema toliku sumu novca koliko bi trebalo uplatiti na račun kineske Shanghai Shenhue.

 

"Ne znam zašto se pominje njegovo ime. Ni sa kim nisam razgovarao o Drogbi, niko me nije ni pitao. Naravno da bi nam on bio veliko pojačanje. Ipak, svjestan sam da da nemamo 50 miliona eura da potrošimo na pojačanja", demantovao je stalne medijske tvrdnje trener Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Italijaska štampa je išla do te mjere da se pojavila tvrdnja da Bjelokošćanin već traži kuću u Torinu, a ostaje nam da vidimo gdje će Drogba nastaviti karijeru, nakom što je njegov klub ostao bez glavnog finansijera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.