Conte: Ova pobjeda nas ostavlja u životu

Trener Intera vrlo zadovoljan

Conte: Ova pobjeda nas ostavlja u životu

Fudbaleri Intera sinoć su na Meazzi pobijedili Borussiju Dortmund sa 2:0 u susretu 3. kola Lige šampiona, a nakon meča vrlo zadovoljan je bio trener Antonio Conte.

Italijanski stručnjak kaže da ova pobjeda njegov tim ostavlja u životu kada je u pitanju borba za osminu finala.

"Ova pobjeda nas ostavlja u životu, održava nadu u prolazak dalje živom u veoma teškoj grupi. Veoma sam sretan zbog mojih igrača jer su prošle sezone radili veoma naporno kako bi izborili mjesto u Ligi šampiona", kaže Conte i dodaje:

"Jedini način na koji smo mogli da na pravi način proslavimo taj prošlogodišnji napor i uspjeh je pobjeda večeras. Također, na ovaj način smo sami sebi pokazali da smo na pravom putu i da možemo i mi nešto da se pitamo u ovako teškoj grupi".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inter trenutno u grupi F drži drugu poziciju sa četiri osvojena boda. Isto toliko na trećem mjestu ima Dortmund ali uz slabiju gol-razliku. Barca je prva sa sedam, a Slavia posljednja s jednim bodom. U narednom kolu Inter gostuje Dortmundu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi