Conte pronašao zamjenu za Matića, navijači nezadovoljni
Foto: EPA

Danny Drinkwater na meti Chelseaja

Conte pronašao zamjenu za Matića, navijači nezadovoljni

Chelsea je odlično poslovao ovog ljeta, a u klub su stigli Tiemoue Bakayoko iz Monaca i Alvaro Morata iz Real Madrida. Najznačajniji odlazak sa Stamford Bridgea je onaj Nemanje Matića u Manchester United, međutim Conte se sprema dovesti još jednog veznjaka koji bi popunio prazninu nastalu odlaskom reprezentativca Srbije.

Prema pisanju Sky Sportsa, riječ je o Dannyju Drinkwateru, fudbaleru Leicestera.

Drinkwater se i prošlog ljeta povezivao s mogućim transferom u jedan londonski klub. Tada se špekulisalo da bi ovaj veznjak Lisica mogao pojačati Tottenham uz naknadu od 20 miliona funti, međutim do tog transfera nikada nije došlo.

Ipak, čini se da su u Chelseaju veoma zainteresovani za njegovo dovođenje, međutim sudeći prema reakcijama navijača Plavaca na društvenim mrežama, njima se ovakav potez nikako ne bi svidio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da navijači Chelseaja ne smatraju Drinkwatera dovoljno kvalitetnim za ekipu Chelseaja, a da li će do ovog transfera zaista i doći ostaje da se vidi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi