Conte prvi put progovorio o otkazu

Italijan se suočava sa prvim problemima

Conte prvi put progovorio o otkazu

Italijanski stručnjak Antonio Conte od ovog ljeta trener je ekipe Chelseaja.

Conte je Chelsea preuzeo nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj, a nakon prva tri kola u Premiershipu ostvario je maksimalan učinak. Ipak, poslije toga ekipa za Stamford Bridge stadiona zaigrala je nešto lošije, pa su zabilježili jedan remi i poraz u protekla dva kola.

Danas im slijedi pravi ispit jer igraju na veoma teškom gostovanju kod Arsenala. Iako postoje špekulacije da je Abramovič već nezadovoljan pojedinim odlukama italijanskog stručnjaka, Conte je poručio da se ne boji otkaza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada vjerujete u svoj posao onda se nikada ne bojite otkaza. Svoj posao radim u potpunosti predano kao što sam to radio i u prošlosti. Siguran sam da ću ovdje pobjeđivati pa čak i ako ne pobjedim u derbiju, ili u utakmici nakon toga. Dobar rad se uvijek vidi, a to je nešto o čemu smo razgovarali i prije no što sam potpisao", rekao je Conte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi