Skromni Fabregas se ne ljuti na Contea

"Volim igrati, barem i 15 minuta"

Skromni Fabregas se ne ljuti na Contea

Španski vezni fudbaler Cesc Fabregas igra veoma malo ove sezone u Chelseaju.

Mediji u Engleskoj često govore o tome da će on napustiti klub u januarskom prelaznom roku, ali Fabregas je odlučio da demantuje takve špekulacije.

On je dao jako skromnu izjavu u kojoj je izjavio da svi fudbaleri Chelseaja vole Antonia Contea.

"Žao mi je što igram malo, ali znam da sam na pravom nivou da bih igrao za ovaj tim. Što se tiče Contea, on je sjajan trener sa drugačijom filozofijom, svi igrači ga vole", rekao je Conte pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moja budućnost? Naravno da bih volio da igram više, ali znam da mogu pomoći i da igram samo petnaest minuta. Treniram kao nikada do sada, imam veliku želju da igram i da radim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi