Conte uoči Barcelone upozorava: Bili bismo budale, ako...
Conte smatra da će Barcelona igrati bez pritiska, što može biti problem za Inter

Trener Intera je i dalje oprezan

Conte uoči Barcelone upozorava: Bili bismo budale, ako...

S. Pašalić

Inter u utorak igra utakmicu posljednjeg 6. kola grupne faze Lige prvaka na svom terenu protiv Barcelone.

Nerazzurri, kao i Borussija Dortmund imaju 7 bodova i ukoliko slave protiv katalonskog tima osigurat će prolazak u nokaut fazu čak i ako Milioneri slave protiv Slavije Prag jer su bolji u međusobnom omjeru sa njemačkim klubom.

Ernesto Valverde je malo olakšao posao Interu s obzirom da je odlučio da odmori neke igrače za ovaj meč, uključujući i Lionela Messija, ali trener Nerazzurra, Antonio Conte je i dalje oprezan.

"Ako smo na trenutak pomislili da nećemo patiti kada je lopta u njihovom posjedu, bili bismo budale", rekao je Conte na svojoj press konferenciji u ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ali kad budemo imali loptu, pokušat ćemo ih dovesti u poteškoće. Oni su jedna od četiri ili pet ekipa koje započnu sezonu želeći pobijediti konkurenciju. Oni su vrlo jak tim."

"S obzirom da znaju da su osigurali prvo mjesto, to će im omogućit da igraju bez pritiska, a to može biti problematično za nas. Ništa se ne mijenja. Moramo dati sve i znati da to možda neće biti dovoljno.", dodao je Conte.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije