Contea će izdati srce?

Uveo posebne treninge i ishranu

Contea će izdati srce?

Italijanski stručnjak Antonio Conte nalazi se pod velikim stresom.

Naime, posljednji rezultati i igre ekipe Chelseja su veoma promjenjivi, a to jedva podnosi njihov trener koji kaže da se pribojava da ga srce ne izda.

"Bojim se da me ne izda srce. Ovakve igre i rezultati me tjeraju da stavima na sebe uređaje koji će pratiti otkucaje mog srca na našim utakmicama. Uveo sam posebne treninge za sebe. Kad god imam vremena trčim 30, ili 40 minuta. Mijenjam rute", rekao je Conte pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo četiri terena i trčim često oko njih. Pokušavam u program ugurati i moj stručni štab. Pazim i na prehranu. Ništa si ne branim, ali tražima pravu ravnotežu između proteina, ugljikohidrata i masnoća".

Naredni meč Chelsea igra sutra u gostima kod Southamptona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi