Copa America također 2021. godine!

Prenose inostrani mediji

Copa America također 2021. godine!

Osim Evropskog prvenstva u fudbalu, odgođena je i Copa America, prenose inostrani mediji.

Copa America se također trebala igrati ovog ljeta, ali je zbog problema s koronavirusom pomjerena za ljeto 2021. godine, baš kao i Euro.

Iako u Južnoj Americi ne vlada vanredno stanje zbog pomenute zaraze, ipak se ne želi ništa prepuštati slučaju obzirom da gotovo svi fudbaleri koji bi trebali igrati na Copa America svoj fudbalski hljeb zarađuju u Evropi gdje je vrhunac epidemije.

Prošle godine Copa America je održana u Brazilu i domaćin je osvojio titulu šampiona. Ove godine takmičenje je trebalo da bude održano u Argentini i Kolumbiji.

Ova informacija još nije službena, ali treba biti potvrđena vrlo brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi