Cordoba: Vjerujte mi, Zanetti će ponovo igrati

"Najpozitivnija osoba koju sam ikad upoznao2

Cordoba: Vjerujte mi, Zanetti će ponovo igrati

Edmir Škorić

Interov kapiten i legenda tog kluba, Javier Zanetti, teško se povrijedio u nedjelju, a na terene će se vratiti tek za pola godine.

Zanetti je povrijeđen u gostujućem porazu Intera od Palerma, a prve prognoze govorile su da će pauzirati i do osam mjeseci, te da je njegova karijera možda i završena. Argentinac je jučer uspješno operisan, a njegov kirurg je optimističan i vjeruje da će se vratiti za šest mjeseci.

 

U brz oporavak 39-godišnjeg desnog beka italijanske momčadi uvjeren je i Ivan Cordoba, bivši defanzivac Intera i trenutno direktor Nerazzurra. 

 

"Prvo stvr koju uvijek pomislim kada je Zanetti u pitanju, to je brzo rješenje za svaki problem. Oduvijek je bilo tako, ne sumnjam da će to i ovaj put biti. Javier mi je poput oca, on je najpozitivnija osoba koju sam ikad upoznao. Radujem se trenutku kada će napustiti bolnički krevet i započeti oporavak", rekao je Cordoba, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vjerujte mi, on će se sigurno ponovo vratiti na nogometni travnjak".

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti