Ćorić: Bez velike euforije ulazimo u sutrašnji meč

Posušje želi nova tri boda

Ćorić: Bez velike euforije ulazimo u sutrašnji meč

S. Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu kod TOŠK-a 1:0, nogometaši Posušja nove bodove će tražiti na svom terenu protiv Slavena iz Živinica.

Posušje je svakako favorit na svom terenu, ali to mora i opravdati.

"NK Slaven iz Živinica prvu utakmicu je remizirao s FK Igman iz Konjica koji se dosta pojačao pred početak prvenstva. Dosta je tu nepoznanica, ali skupili smo dovoljno informacija o njima, dobro smo ih izanalizirati i pripremili momčad. Mi igramo na našem stadionu , arhivirali smo pobjedu nad NK TOŠK i bez neke velike euforije pristupamo sutrašnjem duelu. Pokušat ćemo napraviti pozitivan, ali sutrašnji duel idemo bez dva vrlo bitna igrača iz prve utakmice Kristijana Sesara i Ante Darija Stipića", kazao je trener Posušja Denis Ćorić.

Sutrašnji meč na Mokrom Docu igra se sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi